Tid at opbygge det dæk, du altid har ønsket?

Udendørs terrasser og dæk er stor sommer projekter. Forestil dig at være i stand til at komme hjem fra arbejde, få et dejligt højt glas af noget koldt, og sidde på din dæk eller gårdhave og nyde udsigten. Det er ikke så svært, som du måske tror, og formentlig billigere end du forventede.
Med alle de ting, der cloud vores liv disse dage, computere, elektroniske gadgets, fjernsyn og mobiltelefoner, at nævne nogle få, det er rart at skabe et sted, hvor ro og skønhed er i fokus. Det tilføjer en flugt, der tilføjer ro i en ellers hektisk livsstil. Du vil ikke vide, hvordan du nogensinde gjorde uden en når først jeres er bygget.
I denne artikel, vil jeg hjælpe dig med at udforske et par forskellige muligheder for denne type af hjem forbedring. Dæk og patioer tilføje værdi til dit hjem, så udover nydelse du får fra denne tilføjelse, vil du også høste fordelene ved at tilføje monetære værdi til din ejendom.
Før du tager fat på dette projekt, skal du planlægge det godt. Ikke tage enkle firkantede dæk tilgang. Når de fleste mennesker tænker på et dæk, tænker de på en flad, kvadratisk platform på pæle. Dagens dæk er meget mere end. Der er så mange muligheder, i planlægningsfasen vil ikke kun være den vigtigste del af projektet, men det vil også være den mest underholdende.
Tænk på alle de aktiviteter, dine dæk kan bruges til første. Solbadning, cookouts og grill, underholdende gæster, partier, og bare slappe af og nyde udsigten er nogle ting, som umiddelbart kommer til at tænke. Hvor meget plads der kræves for at få den fulde nydelse ud af dine dæk?
Vil du placere en hot tub derude? En grill? Havemøbler? Tabeller? Et område for din favorit spil og aktiviteter? Et område, der er lukket for dine børn? Du vil spare en masse penge i det lange løb, hvis du planlægger dine dæk for alle de ting, du kan bruge det til, før du begynder at bygge det.
Du kan altid tilføje til dine dæk senere, hvis dit budget ikke tillader dig at opbygge din drøm dæk på én gang. Men hvis du har mulighed for, gør det rigtigt første gang. her finder du 3 tilbud på maler Så lav en liste over hvilke aktiviteter du vil have på din nye dæk. Uddrage en grovskitse over på papir, der beskriver de forskellige områder, du vil overveje.
Overvej de forskellige mulige former der ville rumme dine forskellige områder og der ville øge skønhed af både dine dæk og dit hjem. Husk, specielle figurer kræver mere arbejde og måske flere bekostning. Dog kan det bare være det værd, så du har præcis de dæk du ønsker.
Når du har besluttet dig alt dette, skal du nu til at deltage i nogle detaljer. For det første er naturligvis, vil du bygge det eller vil du være leje en entreprenør? Næste, hvilke tilladelser du behøver fra din by eller amt til at bygge et dæk, der er knyttet til dit hjem? Hvad krav kommer med dem, der tillader. Termite beskyttelse er et af kravene i de fleste steder, f.eks.
Hvis du vil hyre en entreprenør, de kan sandsynligvis hjælpe dig med at få alle de nødvendige tilladelser og de allerede burde vide, hvilke krav træder i processen. Hvis din entreprenør råder dig ikke til at gå på bekostning af at opnå en tilladelse, fortælle dem, du ikke vil være brug for deres tjenesteydelser. Hovedpine du får ned ad vejen på grund af ikke at have opnået de rette tilladelser til at opbygge din dæk er ikke værd at penge du kan spare nu.
Nu er du, eller du og din entreprenør gonna nødt til at beslutte på dine dæk vil være lavet af materialer. Nogle er lavet af netop behandlede tømmer, andre er lavet af redwood, stadig andre er lavet af cedertræ eller en række andre træsorter.
Regionen du bor i og dit klima vil sandsynligvis har meget at gøre med dit valg. Du vil have noget, der vil vare. Hvis du vælger den billigste tømmer, har du en billige dæk. Du får hvad du betaler for, så du vælger typen af træ dine dæk vil blive bygget fra er et vigtigt valg.
Hvis du vil opbygge din dæk dig selv, jer vil skønt savn tilladelser og der er en masse sådan guider derude, der kan hjælpe dig med hvert trin i processen.
Bygge det selv vil give dig en enorm følelse af stolthed og endnu mere nydelse at vide du bygget det. Det kræver dog færdigheder du ikke måske har. Jeg råde ikke dig til at bygge dit eget dæk, hvis du ikke er fortrolig med bygning og tømrerarbejde i almindelighed.
Jeg håber denne artikel har hjulpet dig vide mindst grundlæggende i at få din dæk projekt går. En smuk dæk er en af de største tilføjelser, du nogensinde vil have for dit hjem. Nyd din nye dæk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.