(MT) MetaStock del 3: Relative styrke sammenligning (RSC) værktøjet centrale succes i Trading Stock Market sektorer

I Del2, til at designe en Trading System i MetaStock dækkede jeg hvordan man kode de første to af de fire vigtigste bestanddele af en mekanisk indrejse system. Jeg havde forklaret kodning af pris og likviditet. I denne artikel, vil jeg dække trin til kodning de resterende to komponenter, trend og volatilitet i MetaStock. I sidste ende, vil du have de komplette koder for en mekanisk indrejse system.

Lad os begynde med identifikationen af tendenser. Husk, at ‘trenden er din ven’ når de handler. Du vil altid handle med tendensen, ikke imod den. Tænk på det på denne måde hvis du var svømning i havet, og fået dig fanget i en rip tidevand, er det lettere at svømme med strømmen eller imod det? Det er det samme med handel med en tendens.

Der er mange måder at identificere tendenser, og det er ikke vigtigt, hvilken metode du skal bruge. Du skal bare bruge en. En af mine foretrukne metoder til at identificere Trendvisning bestande er at finde bestande, der handler på deres nuværende højder. Du kan gøre dette ved foreskriver, at den højeste høj pris skal have opnået i sidst ‘x’ antallet af dage.

Igen, vil de variabler, du brug afhænge af den tidsramme, du handler. Men i dette eksempel, du ønsker den højeste høj pris i de sidste 240 dage har fundet sted i de sidste 20 dage.

Ved hjælp af afsnittet formelreference i MetaStock programmering Study Guide, kan du finde syntaksen for funktionen højeste høj og derefter stikket i detaljer. Derefter, med mindre end-symbol, kan du angive antallet dage skal være mindre end 20. I MetaStock sprog, der ville være:

HHVBars(H,240) 1,5 og

ATR (21) / Mov(C,21,S) * 100 1 og

MOV (v, 21, s) * C > 200000 og

HHVBars(H,240) 1,5 og

ATR (21) / Mov(C,21,S) * 100 <>

du har nu nu en brugbar indrejse system. ikke alene gjorde du konstruere et robust system, men det også overholder kys hovedstol (holde det simple simon). dette system kan klippe og indsat i explorer inden for metastock. men posten er kun begyndelsen på en vellykket handelssystem. i senere dele af denne serie, vil du finde resten af de komponenter, du har brug for at designe en rentabel handelssystem. 6=”” du=”” har=”” nu=”” nu=”” en=”” brugbar=”” indrejse=”” system.=”” ikke=”” alene=”” gjorde=”” du=”” konstruere=”” et=”” robust=”” system,=”” men=”” det=”” også=”” overholder=”” kys=”” hovedstol=”” (holde=”” det=”” simple=”” simon).=”” dette=”” system=”” kan=”” klippe=”” og=”” indsat=”” i=”” explorer=”” inden=”” for=”” metastock.=”” men=”” posten=”” er=”” kun=”” begyndelsen=”” på=”” en=”” vellykket=”” handelssystem.=”” i=”” senere=”” dele=”” af=”” denne=”” serie,=”” vil=”” du=”” finde=”” resten=”” af=”” de=”” komponenter,=”” du=”” har=”” brug=”” for=”” at=”” designe=”” en=”” rentabel=””>

du har nu nu en brugbar indrejse system. ikke alene gjorde du konstruere et robust system, men det også overholder kys hovedstol (holde det simple simon). dette system kan klippe og indsat i explorer inden for metastock. men posten er kun begyndelsen på en vellykket handelssystem. i senere dele af denne serie, vil du finde resten af de komponenter, du har brug for at designe en rentabel handelssystem.>

One thought on “(MT) MetaStock del 3: Relative styrke sammenligning (RSC) værktøjet centrale succes i Trading Stock Market sektorer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.