Forretningspræsentationer med en Punch

Selv de sværeste at ramme virksomhedernes ledere nødt nogle gange til at punch op deres præsentationsteknik. Nick Paulus, en udøvende og business coach, der tilbyder online artikler om effektiv business præsentationer, berettede for nylig sine observationer i løbet af en begivenhed sponsoreret af et højt estimerede Investeringsbank. Ifølge Paulus, “selv om det var en stor begivenhed, det stadig mangler nogle af grundlæggende.”
Ved arrangementet fandt Paulus fire fejl, der er alt for almindelige i dagens business præsentationer:
1. studievært – der var selskab CEO – stod bag en konference talerstol. Denne traditionelle fremgangsmåde giver højttaler med en vis billede og niveau af komfort, lægger en konference talerstolen en barriere mellem taleren og hans publikum. Det er meget mere effektivt – især når du bruger PowerPoint præsentationer – at have et headset mikrofon eller et trådløst revers mikrofon, og engagere dit publikum ved at udnytte hele området af scenen.
2. pryder væggen bag den administrerende direktør var et kæmpe banner trumpeting navn og logo Investeringsbanks. Hvis hændelsen blev omfattet af medierne, ville du virksomhedens navn og logo broadcast og fotograferet. I mangel af mediedækning, men er sådanne bannere så almindelige, at de mister alle effektivitet. Gæsterne vide hvor de er, og plads bag højttaleren kan bruges til en mere kreative formål.
3. skærmen var enorm, men projektoren var dårlig. Hvis du bruger en stor skærm til din virksomhed præsentation, skal projektoren være op til jobbet. Ved hjælp af en 2000-lumen projektor i dagslys betingelser og i en afstand at kommandoer 3000 eller 4000 lumen tager punch ud af en virksomhed præsentation og afspejler dårligt på præsentationsværten.
4. Skub kvalitet ville blive betragtet som acceptabelt for en junior kommunikation team, men var uacceptabel for det internationale publikum til stede. To-dimensionelle, dårligt kontrast grafer, lille tekst, der er svær at læse, og begrænset grafisk kreativitet kan stave doom for selv de mest overbevisende oplysninger. Hvis du vil levere materiel materielt professionelt, bruge grafik og animere dine PowerPoint-præsentationer.

One thought on “Forretningspræsentationer med en Punch

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.