Interne fængsler: Tyv af produktivitet og kvalitet i vores arbejdsstyrke

Som en professionel højttaler, en af mine største udfordringer er at fange opmærksomheden af mit publikum inden for de første par minutter af præsentation-grab dem ved halsen hvis du vil. Jeg gør dette ved at komme i en suite og slips, efter en introduktion, hvor jeg har været beskrevet som en nyuddannet college, der tjente begge hans grader med en 4,0 GPA og placering på dekanerne og præsidenter liste. Jeg er portrætteret som en person, der engang var en ære roll studerende, stjerne atlet, far og familie mand. Ved ankomsten til fase spørge jeg publikum til at tage et nærmere blik på mit ansigt. “Det er i ansigtet, som din var lige fortalt af en nylig college graduate, en nyuddannet college, der tjente begge hans grader med den højeste akademiske udmærkelse tilgængelige. Dette er en venlig mand, en ærlig mand, en troværdig mand og en mand af hans ord ansigt. Bedes du tage et nærmere blik på dette ansigt.” Nu krog – jeg vende rundt, trække en strømpebukser maske over mit ansigt og vende tilbage omkring svang et stykke legetøj pistol. Jeg nu bede dem om at tage et kig på dette ansigt. “Dette er ansigtet af en mand, der på 20 marts 1992 gik i den første Tier National Bank, pegede en semi-automatisk pistol på stemmetællere ansigt og krævede alle fra tyvere, halvtredserne og hundredvis. Dette ville være først af fem bevæbnede bankrøverier, som jeg ville forpligte sig over en seks måned kriminalitet spree, da jeg var tyve-otte år gammel.” Jeg derefter trække masken ud og forklare dem, at begge disse ansigter er mit. “Transformation mellem to, transformation fra en selvmorderisk, drug induceret bankrøver til hvad du ser stående før du fandt i dag sted gradvist over 7,5 år inden for rammerne af et føderalt fængsel.”
FÆNGSEL BETYDER IKKE ALTID BETYDE STÅL BARER OG PIGTRÅD
Hvad mig tjene to college grader mens fængslet har at gøre med HR-Management? Det er min overbevisning, at vi alle har interne fængsler, “fængsler i os selv” der er bare så begrænse som de vægge, der holdt mig til 7,5 år. Jeg taler om at være en fange til ting som frygt, afhængighed, depression, overspisning, overbelastning, dårlige relationer-listen kunne blive ved og ved. Kun når vi os selv og dem vi bringe i vores virksomheder er “hele” personligt kan vi så blive bedre professionelt.
Det er også min overbevisning, at disse “interne fængsler” er den største årsag i tabt produktivitet og den største bidragyder til faldende kvalitet. Hvis dine folk er bekymrede for deres relationer, deres frygt eller deres afhængighed, er de giver dig de bedste otte timer kan de eventuelt? Nej, de kommer til at være på telefonen stopning relationer, fodring misbrugsproblemer og at være optaget med deres frygt. Hvis dine medarbejdere bringe til job med dem byrderne af deres personlige liv, får du på de allerbedste en person, der er distraheret og på det værste en person, der bidrager ikke til din bundlinien.
OM EN FANGE ELLER PÅ LØNNINGSLISTEN
Fængslet er en institution og en organisation. Din virksomhed er en institution og en organisation. Når du holder op med at tænke over deres strukturer, er de ikke så forskellig. Warden/CEO, sagsbehandler/Manager, beboer/medarbejder. Den eneste forskel er, om du kommer til det frivilligt, hvilket for mange medarbejdere er pågældende, som de føler som om de er fanger til deres profession. Hvordan jeg metaforisk undslippe min fængsel? Ved at være proaktiv i mit arbejde, ikke reaktive. Dette er hvad jeg foreslår, at HR-ledere. Reaktiv folk Lad miljøet diktere hvad de gør, og til en vis grad beskytte dem. Proaktive mennesker ryste op og eksperimentere med nye ideer og procedurer. Når du taler til HR grupper jeg ofte bliver spurgt hvad skridt kan være fængsler taget til at hjælpe medarbejderne med at undslippe deres interne, efter alle de mange gange siger, “Vi er ikke psykologer eller psykiatere.” Jeg forklare at du ikke behøver at være, men hvad du skal gøre er at lade dine medarbejdere ved, at du bekymrer sig om deres personlige liv og at virksomheden er forpligtet til deres generelle trivsel. Dette kan ske i form af personlige dage, at have rådgivere til rådighed, streng fortrolighed politikker og klasser, der kan undervise projektledere hvad man skal kigge efter i medarbejdere, der kan være kæmper med personlige problemer. Hvis disse ting er på plads, og hvis vi virkelig skabe et miljø, hvor vi laver vores medarbejdere føler ligesom familie både i arbejdstiden og efter, kan du forestille dig effekten på langsommelighed, fravær, produktivitet, omsætning og kvalitet?
RECIDIV
Omsætning. I fængslet vil du dem forlade tidligt og aldrig kommer tilbage. Virksomheden ønskede dem opholder sig for evigt. Hvordan kan både ske? Fængsler skal stoppe med at være alt om indespærring, og intet om rehabilitering. Virksomheder skal start bekymre sig om de personlige livet for deres folk. Da mangfoldighed i arbejdsstyrken er et spørgsmål, HR, vil jeg slutte af med noget, der er meget tæt på mit hjerte. En ex-con kan være din mest dedikerede, taknemmelig og hårdtarbejdende medarbejder. Hvis du har en i din virksomhed, du ved hvad jeg taler om, hvis du ikke, er det på tide du opdaget denne sandhed. Men før dette kan ske på en stor skala, vores fængsel systemer over hele landet skal give lovovertræderne en chance for at lykkes. På grund af budget nedskæringer de fleste institutioner er tvunget til at bruge deres dyrebare midler på sikkerhed spørgsmål, og det efterlader næsten intet for faglige og pædagogiske programmer. Lad os lave nogle simple matematik. Det koster $35.000 om året til at huse en beboer (og dette er en konservativ figur). Det koster en brøkdel af at uddanne den samme beboer. Jeg har set undersøgelser, som viser, at de re anholdelse sats af dem, der kommer ud af fængslet med mindst to års fængsel, en Associates grad, er 10%. Dem, der kommer med ingen skolegang overhovedet har en re arrestere på næsten 60%. Tallene taler for sig selv. Ansætte en ex-gerningsmanden og bidrage til menneske igen bliver en produktiv medlem af vores samfund-du kan bare finde at de vise sig for at være din bedste medarbejder(e) – især hvis du lade dem vide, at du pleje om deres interne fængsler.
Troy Evans er en professionel foredragsholder og forfatter, der er bosat i Phoenix, AZ. Han kan kontaktes på: Evans gruppe, 3104 E. Camelback vej, #436 Phoenix, AZ 85016, 602-265-6855, troy@troyevans.com og hans hjemmeside er www.troyevans.com

2 thoughts on “Interne fængsler: Tyv af produktivitet og kvalitet i vores arbejdsstyrke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.